Ze vsi

Obchod Zevsi
Potřeby na pečení. Vyberte si, nabídka se postupně rozšiřuje
Showing all 5 results
-
Dánská hnětací metla – hnětač na těsto, Ø 85 mm, hnědá
185 Kč Přidat do košíku -
Sada: 2× špachtle, stěrka na těsto, půlkulatá + obdélníková 12 × 9 cm, barva krémová
95 Kč Přidat do košíku -
Ošatka na kynutí chleba, kulatá, přírodní pedig, menší, na 1 kg těsta
315 Kč Přidat do košíku -
Ošatka na kynutí chleba mini, oválná, přírodní pedig, na 0,5 kg těsta
235 Kč Přidat do košíku -
Ošatka na kynutí chleba, oválná, přírodní pedig, větší, na 1,5 kg těsta
360 Kč Přidat do košíku
Recepty a postupy
Jak upéct chléb a pečivo
Domácí veka recept: měkoučká lahoda na chlebíčky za 180 minut
[Nový recept 2025] Jak doma upéct veku, měkkoučkou a nadýchanou, navíc rychle a docela snadno?...
3 rady, co dělat se získaným kváskem na chleba, aby přežil
Daroval vám ochotný pekař žitný chlebový kvásek na pečení domácího chleba? Je důležité se o něj...
Recept: Malá chlebíčková veka, pomalu kynutá
Jaké je české národní oslavové jídlo? Obložené chlebíčky! Jsou mým oblíbeným jídlem, něco jako...
Upečte si rustikální francouzský chléb – bagety Pain à Ľancienne
Dozlatovo-červena propečené, na povrchu křupavé, uvnitř hezky měkoučké s oky ve voňavé střídě po...
Co je prstový test chleba u těsta a jak jej provést
Je už těsto na chleba správně nakynuté či ještě ne? Anebo už je překynuté? Zjistit vám to pomůže...
Proč a čím potírat chleba během pečení?
Má se chléb před pečením potírat či ne? Nebo až během pečení, případně po pečení? A čím vlastně a...
Pečená jablka – dezert za pár šlupek
Jsou jich plné příkopy a skoro nikdo je nesbírá. Zralá letní žlutozelená jablka můžete konzumovat...
Dejte si pořádnou nakládačku. Jak na kvašené okurky?
Když se zakousnete poprvé, ta divoká, slano-kyselá a někdy i dost pikantní chuť nakládaných okurek...
Křupavé, voňavé, lahodné Grissini – italské tyčinky. Upečte si je
Grissini jsou italské tyčinky, původem z kraje Piemont, z města Lanzo Torinese v metropolitním...
Recept 1940: Jahodový piškotový koláč podle babiček
Rostou vám na zahradě jahody nebo je máte z trhu či samosběru? Část z nich si jistě zaslouží být...
Trhankovo-špaldový celozrnný kváskový chléb s ořechy a semínky
Trhankovo-špaldový celozrnný chléb s žitným kvasem a kořením je plný vlákniny, ořechů a semínek....
Recept od babiček: Třešňový koláč z roku 1940
Červen je měsícem třešní. Jak z nich pekly babičky lahodný třešňový koláč? Jednoduše. Vyzkoušejte...
Upečte si jednoduchý celozrnný špaldový chléb – recept
Jak upéct jednoduchý celozrnný špaldový chléb? Přípravu zvládnete za pár minut a stačí vám k tomu...
Co na chleba? Vyrazte na medvědí česnek a připravte si jarní pomazánku
Allium ursinum neboli česnek medvědí je jarní dobrota plná zdraví. Obsahuje vitamín C, fytoncidy,...
Základní recept na kváskový žitno-pšeničný chléb Šumava
Česká klasika – bochník chleba s tmavší střídou, ovoněný kmínem. Dříve mu říkali „konzumní“, dnes...
Upečte si sváteční kváskový světlý výražkový chléb
Světlý, jemný, s měkoučkou střídou ukrytou pod křupavou kůrkou – takový je sváteční světlý...
