Ze vsi

Obchod Zevsi
Mouka, koření a potřeby na pečení. Vyberte si
Zobrazuji všech 23 výsledků
-
Sleva
Dánská hnětací metla – hnětač na těsto, Ø 85 mm, nerez + buk
159 Kč149 Kč Přidat do košíku -
Dárkový balíček 6 různých 1kg mouk + 250 g voňavého kmínu z Českého ráje
395 Kč Přidat do košíku -
Žitná mouka chlebová na domácí kváskový chléb 5 kg
139 Kč Přidat do košíku -
Pšeničná mouka hladká chlebová Professional na domácí chléb 5 kg
139 Kč Přidat do košíku -
Žitná mouka výražková na perník, housky i domácí chléb 5 kg
139 Kč Přidat do košíku -
Žitná celozrnná jemná mouka na domácí chleba 5 kg
149 Kč Přidat do košíku -
Celozrnná mouka jemná z červené, purpurové pšenice na chléb i pečivo 5 kg
199 Kč Přidat do košíku -
Sleva
Špaldová jednomletá hladká mouka na pečivo i koláče 5 kg
189 Kč169 Kč Přidat do košíku -
Špaldová mouka celozrnná jemná na zdravější pečení 5 kg
189 Kč Přidat do košíku -
Pšeničná mouka polohrubá Professional na domácí pečení 5 kg
129 Kč Přidat do košíku -
Pšeničná mouka hladká vysokolepková Professional na pizzu, vánočky i langoše 5 kg
139 Kč Přidat do košíku -
Sleva
Žitné otruby jako zdroj cereálií i na podporu zažívání 5 kg
159 Kč139 Kč Přidat do košíku -
Droždí sušené, Francie 10 g
16 Kč Přidat do košíku -
Kmín kořenný celý – český Prochan, hezky voňavý 250 g
69 Kč Přidat do košíku -
Žitný kvásek sušený 15 g
19 Kč Přidat do košíku -
Ošatka na kynutí chleba, kulatá, přírodní pedig, menší, na 1 kg těsta
245 Kč Přidat do košíku -
Sleva
Ošatka na kynutí chleba, oválná, přírodní pedig, menší, na 1 kg těsta
295 Kč245 Kč Přidat do košíku -
Ošatka na kynutí chleba, kulatá, přírodní pedig, větší, na 1,5 kg těsta
325 Kč Přidat do košíku -
Ošatka na kynutí chleba, oválná, přírodní pedig, větší, na 1,5 kg těsta
325 Kč Přidat do košíku -
Ošatka na kynutí bagety, veky, oválná, přírodní pedig, na 0,5 kg těsta
305 Kč Přidat do košíku -
Italská pšeničná mouka Farina di Grano Tenero 00, W260–290, 5 kg
209 Kč Přidat do košíku -
Italská pšeničná mouka Farina Manitoba 0, W>350, extra silná, 5 kg
239 Kč Čtěte více -
Italská semolinová mouka Il Molino Semola Rimacinata, 5 kg
299 Kč Čtěte více
Recepty a postupy
Jak upéct chléb a pečivo
Recept: Lahodná chlebíčková veka, pomalu kynutá
Jaké je české národní oslavové jídlo? Obložené chlebíčky! Jsou mým oblíbeným jídlem, něco jako...
Upečte si rustikální francouzský chléb – bagety Pain à Ľancienne
Dozlatovo-červena propečené, na povrchu křupavé, uvnitř hezky měkoučké s oky ve voňavé střídě po...
Co je důlkový test u těsta na chléb a jak jej provést
Je už těsto na chleba správně nakynuté či ještě ne? Anebo už je překynuté? Zjistit vám to pomůže...
Proč a čím potírat chleba během pečení?
Má se chléb před pečením potírat či ne? Nebo až během pečení, případně po pečení? A čím vlastně a...
Pečená jablka – dezert za pár šlupek
Jsou jich plné příkopy a skoro nikdo je nesbírá. Zralá letní žlutozelená jablka můžete konzumovat...
Dejte si pořádnou nakládačku. Jak na kvašené okurky?
Když se zakousnete poprvé, ta divoká, slano-kyselá a někdy i dost pikantní chuť nakládaných okurek...
Křupavé, voňavé, lahodné Grissini – italské tyčinky. Upečte si je
Grissini jsou italské tyčinky, původem z kraje Piemont, z města Lanzo Torinese v metropolitním...
Recept 1940: Jahodový piškotový koláč podle babiček
Rostou vám na zahradě jahody nebo je máte z trhu či samosběru? Část z nich si jistě zaslouží být...
Trhankovo-špaldový celozrnný kváskový chléb s ořechy a semínky
Trhankovo-špaldový celozrnný chléb s žitným kvasem a kořením je plný vlákniny, ořechů a semínek....
Recept od babiček: Třešňový koláč z roku 1940
Červen je měsícem třešní. Jak z nich pekly babičky lahodný třešňový koláč? Jednoduše. Vyzkoušejte...
Upečte si jednoduchý celozrnný špaldový chléb – recept
Jak upéct jednoduchý celozrnný špaldový chléb? Přípravu zvládnete za pár minut a stačí vám k tomu...
Co na chleba? Vyrazte na medvědí česnek a připravte si jarní pomazánku
Allium ursinum neboli česnek medvědí je jarní dobrota plná zdraví. Obsahuje vitamín C, fytoncidy,...
Základní recept na kváskový žitno-pšeničný chléb Šumava
Česká klasika – bochník chleba s tmavší střídou, ovoněný kmínem. Dříve mu říkali „konzumní“, dnes...
Upečte si sváteční kváskový světlý výražkový chléb
Světlý, jemný, s měkoučkou střídou ukrytou pod křupavou kůrkou – takový je sváteční světlý...
